Friss topikok

  • netes mester: @bbt62009: köszi a plussz infót (2010.01.14. 16:41) Átverés
  • B Dániel: tényleg tud a gyerek! :) (2009.12.03. 18:39) Új tehetség??
  • netes mester: @pénelopé2: csak hasonlót kértem:D (2009.11.28. 10:35) Készülődés...

Linkblog

EztKerested

Ezt kerested - ezt találtad

Mi Mindennel Foglalkozunk
Ami Minket Érdekel
És
Azzal Is Ami Nem!!

Címkék

Címkefelhő

Barátság !?

2009.12.06. 09:36 hamuinho

Napjainkban már elég gyakran feltevődik az a kérdés, hogy létezik-e igaz barát? Sokak szerint egy igazi barátot ma már elég ritkán talál az ember.
    Véleményem szerint első feladatunk az kellene, hogy legyen, hogy mi magunk igyekezzünk igaz barátokat faragni magunkból. Miért várjuk el másoktól, hogy hűek legyenek ha mi magunk nem tudunk azok lenni? Ha szükségünk van barátokra legyünk mi magunk is azok! Egy rövid történetet mesélek el, melynek középpontjában az igazi barátság áll.
Három nyulacska hegyi túrára indult. A nap magasan járt, a madarak vidáman csicseregtek, az erdő fái pedig friss levegővel árasztották el a környéket. Ilyen csodás nap alkalmas is volt arra, hogy a három nyúl útnak induljon. Tudni kell azt, hogy ezek a nyulak nagyon jó barátok voltak. Útközben sok mindenről beszélgettek, sárgarépát rágcsáltak és nevetgéltek. Egyszer valami rémes történt, egyik nyúl előreszaladván, hogy megcsodálja a táj szépségeit megcsúszott és beleesett egy mély verembe. Társai rémülten szaladtak utána, hogy segitsenek neki, de amikor odaértek a verem széléhez és meglátták, hogy milyen mély verembe esett a barátjuk egyik nyulacska azt mondta, hogy ő nem kockáztatja életét és nem segít a verembe esett társának, inkább elmegy sárgarépát rágcsálni. Igy tehát a másik nyúl egyedül kellett, hogy kimentse verembe esett társát. A verembe esett nyulacska ezek után megtanulta, azt hogy nem minden barát igaz barát,és ez fájt neki.
    Nagyjából így van ez a valóságban is! Sokan csak a szórakozásban, nevetésben barátaink, amikor bajba jutunk akkor ők már nemis ismernek. Engedjük meg a szeretetnek, hogy uralkodjék szívünkben mert csak is ő formálhat igaz barátokká bennünket.

Szólj hozzá!

Címkék: a ez kell :d népnek

A bejegyzés trackback címe:

https://eztkerested.blog.hu/api/trackback/id/tr41577322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása